Greta Sävenstedt
 • ÖVERSIKT
 • BOSTADSFAKTA
 • ALLA BILDER
 • DOKUMENT
 • KONTAKT
 • Fakta

  Pris:  175000 kr

  Driftkostnad:  0 kr

  Fastigh.bet:  TVÄRÅTRÄSK 1:231

  Tomtarea:  3968 Kvm

  Övrig mark:  1 Ha

  Priskommentar:  Utgångspris

  Ägandeform:  Friköpt - Tomt

  Unik möjlighet att bygga i Tvärålund!

  Modovägen 10, Tvärålund,
  Tomt3968 kvm


  Unik möjlighet att bygga hus i Tvärålund. Nu säljs två stora, byggbara tomter i Tvärålund. Tomterna har ett högt läge med utsikt över Lillsjön och omfattar ca 4 000 kvm vardera. Klicka in och dröm vidare om ditt byggprojekt.

  Pris: 175000 kr

  Visningar  Ansvarig mäklare:
  Greta Sävenstedt
  greta@gretasavenstedt.se
  070-685 35 35

  Ingen visning planerad
   

  Bostadsfakta

  Fakta

  Fina tomter i Tvärålund

  Nu finns möjlighet att köpa tomt och bygga sitt drömhus i Tvärålund med högt läge och utsikt över Lillsjön. Det finns bara två tomter till salu och de omfattar 3 968 kvm (Tväråträsk 1:231) respektive 4 145 kvm ( Tväråträsk 1:238). Att bygga ett nytt hus som är nyckelfärdigt kan kosta från 2 800 000 kr beroende på vad och hur stort man önskar bygga. Bifogat finns exempelkalkyler på LB-hus vars slogan lyder: Mest hus för pengarna, helt klart värt att titta på för den som går i byggtankar. I kalkylen finns även med de kringkostnader som kommer med ett husbygge, Elanslutning, vatten och avlopp samt bredband. På tomten är det möjligt att bygga både en och tvåplan samt ett stort garage då tomterna är generöst tilltagna i storlek. Tveka inte att höra av er till mig angående tomten eller till Marie Jarl (070-610 09 07) som är säljare på LB-hus och kan allt om hur husbyggen går till! Länkadresser till respektive hustyp finns i bildtexten under exempelhusen. Bifogat ligger kalkyler till vardera hus. Det är valfritt att bygga vilket hus man vill på tomten och inte knutet till LB-hus. 

  Området: Tvärålund

  Tvärålund är en trevlig och aktiv by med drygt 400 invånare, varav många barnfamiljer, beläget ca 52 km från Umeå och ca 13 km från Vindeln. Här finns barnomsorg och skola upp till och med årskurs 5. Service med ICA-butik, kommunikationer via buss och tåg. Tåget har utökat sina pendlingsturer och det tar ca 30 min till Umeå C. I byn finns ett rikt föreningsliv med aktiviteter för barn och vuxna. Sommartid finns Dammen som ett populärt badställe med café, lekplats, beachplan och minigolf, beläget mitt i byn. Här finns även en idrottsplats med ny tennisbana, nytt utegym, fotbollsplan, mycket fina skidspår, skoterspår, träningslokal samt Bygdegård med bla träningsmöjligheter. En annan samlingsplats är byns bönhus där bland annat det årliga Luciafirandet hålls. För jakt- och fiskeintresserade finns många likasinnade och goda möjligheter till fiske i närliggande sjöar och älvar. Mitt i byn finns en ridbana och det finns flera privata stall.

  Byggnad m.m.

  Tillgänglighet: Enligt överenskommelse

   

  Taxeringsvärde

  Byggnad: 60000 kr
  Totalt: 60000 kr
  År: 2020
  Kod: 121

  Bilder

   

  Högt läge med utsikt mot Lillsjön i Tvärålund

   

  Tomterna

   

  Högt läge och utsikt

   

  Områdeskarta

   

  Tomter

   

  Optimal 150

   

  Optimal 150

   

  Optimal 133

   

  Optimal 133

   

  Tomterna

   

  Tomterna

   

  Högt läge nära naturen

   

  DJI 0014

   

  Tomterna