Greta Sävenstedt

Budgivning
pågår!

 • ÖVERSIKT
 • BOSTADSFAKTA
 • ALLA BILDER
 • PLANRITNING
 • KONTAKT
 • Fakta

  Pris:  350000 kr

  Driftkostnad:  34347 kr

  Fastigh.bet:  HÄLLNÄS 1:149

  Tomtarea:  1584 Kvm

  Biarea:  60 Kvm

  Boarea:  120 Kvm

  Antal rum:  4 rum och kök

  Varav sovrum:  3

  Priskommentar:  Utgångspris

  Byggnadsår:  1950

  Byggnadstyp:  2-planshus med källare

  Ägandeform:  Friköpt - Småhus

  Villa med bra läge i Hällnäs!

  Lyckselevägen 20, Hällnäs,
  Villor, 4 rum, 1584 kvm


  Önskar du bo med naturen som granne med högt läge och utsikt över ängar och åkrar, omgiven av lummiga träd? Ja då kanske denna villa i Hällnäs kan bli ditt nya hem?Huset är i 1,5 plan med källare och har ett rymligt garage på tomten. Fin, effektiv vedpanna, inglasat uterum och en härlig trädgård med trädgårdsland och naturen inpå knuten. Välkommen in och kika!

  Pris: 350000 kr

  Budgivning

  Utgångspris

  350000 kr


  Högsta bud

  350000 kr


  Visa budgvining

  Visningar  Ansvarig mäklare:
  Greta Sävenstedt
  greta@gretasavenstedt.se
  070-685 35 35

  Ingen visning planerad
   
  .
   

  Aktuell budgivning

  Kontakta mäklaren för att lägga bud.

  2020-07-02 14:21Budgivare 1

  350000 kr

   

  Bostadsfakta

  RUMSBESKRIVNING

  Välkommen in i denna gedigna villa med högt läge i Hällnäs med åkrar, ängar och skog nedanför och en inramning med träd som ombonar tomten. Här stiger vi in i hall med bra klädavhäning i innerhallen som dessutom har en inbyggd garderob. Till vänster ligger det rymliga köket som en gång var ett mindre kök och ett separat rum men som idag är mycket luftigt med plats för ett större bord. Köket är utrustat med spis med häll, fullstor kyl och fläkt. Frysbox finns i källaren. Från köket nås den stora altanen som både har en inglasad del med skjutfönster och infravärme samt en del som bara är under tak. Vardagsrummet har trägolv och ett nyare tak i vitt. Badrummet i bottenplan är renoverat för ca 10 år sen med golv- och väggmatta. Här finns dusch, WC och handfat. 

  Tar vi den trevliga trätrappan upp nås övervåningen som inrymmer tre rymliga sovrum och ett badrum. Hallen är möblerbar och nuvarande ägare nyttjar platsen till kontor. Hallen har även utgång till en balkong. Första sovrummet har trägolv och fönster i två väderstreck. Det andra sovrummet har ett laminatgolv samt en garderobsvägg. För den som önskar trägolv finns ett sådant under laminaten. Det tredje sovrummet har golvmatta och garderober. Badrummet på övervåningen har äldre ytskikt med golvmatta, murat badkar, WC och handfat. 

  Källaren har bra förvaring med pannrum, fin matkällare och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin. Källaren är tidigare omdränerad kring 1982 med platonmatta. Källaren har en bra miljö och känns torr, tvätten torkar fint.

  Huset är byggt i lättbetong vilket innebär att byggnadsmaterialet avger radon. Ägaren har beställt mätningspuckar som kan mäta radon. För att åtgärda radon i hus ses ventilation och lufttryck över. Det går att förbättra ventilationen med bättre tilluft och mekanisk frånluft vilket är både enkelt och billigt. För den som vill göra mer avanserade förbättringar finns så kallad radonsug att sätta in, det innebär en kostnad kring 40 000 kr med installation. 

  GARAGE

  Här finns en rymlig garagebyggnad som har gjuten sula och är idag isolerad med enkelport och separat dörr, byggt 1982. Här finns goda möjligheter för den som villa isolera och sätta in en värmekälla och/eller sätta in en dubbelport vilket var tanken från början. I garaget finns en fin hundgård integrerad, den delen är isloerad och har ett oljefyllt elelement samt en lucka ut till inhängnaden. 

  TOMT OCH TRÄDGÅRD

  Tomten är friköpt och omfattar totalt 1 584 kvm. Gården ligger högt ovanför vägen med skog och åker som utsikt och en egen kulle med sittplats ovanför. Här finns ett fint trädgårdsland och odlingar, buskar och träd. Perfekt för den grönfingrade!

  Området: Hällnäs - Lillsandsjön

  Hällnäs är en levande by med kringliggande sjöar i Vindelns kommun ca 10 min uppströms från Vindeln. Här finns förskola och skola upp tom klass 5. Bra förbindelser med tåg och buss. Här finns även närbutik med ett brett utbud, blomsterhandel, bibliotek och ett folkets hus. Närhet till bad och camping vid Kärleksudden, Vindelälven samt närhet till insjöbad i Lillsandsjön. Här finns även fina strövområden längst Isälvsleden. Fint fiske i Vindelälven och i Lillsandsjön. Lillsandsjöns fiskevårdsområde bjuder på rikligt med abborre och gädda samt inplanterad harr. Fiskekort finns att köpa på OK i Vindeln eller vid utmärkt försäljningsställe i byn.

  Byggnad m.m.

  Tillgänglighet: Oktober 2020
  Byggnadstyp: 2-planshus med källare
  Byggnadsår: 1950
  Fönster: 2-glas
  Uppvärmning: Vattenburet system med vedpanna Nibe Vedex (2009), fläktstyrd, 50 cm ved. 2 x 500 L acktankar. Luftvärmepump.
  Ventilation och kyla: Självdrag
  Fasad: Puts
  Tak: Pannplåt, äldre
  Plåtarb: Lackerad plåt
  Bjälklag: Lättbetong
  Grundläggn: Källargrund
  Stomme: Lättbetong
  Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
  TV / Data: Digital-TV / Bredband

   

  Taxeringsvärde

  Byggnad: 123000 kr
  Tomt: 30000 kr
  Totalt: 153000 kr
  År: 2018
  Kod: 220

  Driftkostnad

  Värme: 5000 kr/år
  El: 15213 kr/år
  Vatten/Avlopp: 10740 kr/år
  Sotning: 1600 kr/år
  Renhållning: 1794 kr/år
  Totalt driftkostnad: 34347 kr/år
  Driftkommentar: Total elförbrukning 7 300 kwh/år.

  Bilder

   

  Lyckselevägen 20

   

  Gården

   

  Rymligt kök

   

  Matplats

   

  Vardagsrum

   

  Hall

   

  Vy mot hall och vardagsrum

   

  Utgång till altan

   

  Inglasad altan

   

  Utsikt mot åkrar

   

  Badrum bv

   

  Dusch bv

   

  Vardagsrum

   

  Vardagsrum

   

  Hall öv. balkong

   

  Sovrum 1

   

  Sovrum 2

   

  Sovrum 3

   

  Badrum öv

   

  Källare

   

  Hobbyrum bv

   

  Tvättstuga

   

  Lyckselevägen 20

   

  Stor altan

   

  Gården från ovan

   

   

  Planritning

   

  Bottenplan

   

  Övervåning

   

  Källare